Tuotantomaat

Pääosa  maahantuomistamme huonekaluista tulee Etelä-, Itä- ja Kaakkois-Aasiasta, joissa käsityötaito on perinteistä ja arvostettua. Me kuulumme Keskuskauppakamarin koordinoimaan Vastuullisen tuontikaupan ryhmään. Ryhmän tavoitteena on varmistaa se, että sen jäsenten maahantuomat tuotteet on valmistettu sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä tuotanto-olosuhteissa. Toiminnan johtavina periaatteina ovat Kansainvälisen Työjärjestön (ILO) sopimukset, YK:n ihmisoikeuksien julistus ja YK:n lasten oikeuksien julistus.


INTIA
Intian tasavalta sijaitsee Etelä-Aasiassa. Intia on pinta-alaltaan mailman seitsemänneksi suurin valtio ja asukasluvultaan mailman toiseksi suurin. Intiassa huonekaluja valmistetaan perinteisesti mm. Akaasia puusta.

VIETNAM
Vietnamin sosialistinen tasavalta sijaitsee Kaakkois-Aasiassa. Vietnamin pinta-ala on noin 330 000 neliökilometriä ja asukasluku yli 93 miljoonaa. Vietnamissa kierrätyspuun tuotanto on hyvin kehittynyttä ja käsityötaidot korkeat. Kierrätysmäntyiset huonekalusarjamme tulevat Vietnamissa.  

INDONESIA
Indonesian tasavalta sijaitsee Kaakkois-Aasiassa. Se koostuu 17 508 saaresta ja on mailman suurin valtio. Indonesian väkiluku on yli 234 miljoonaa. Pääosa maailman rottinkiraaka-aineesta on peräisin Indonesiasta, lähinnä Sulawesin saarelta. Thomartin maahantuomat rottinkikalusteet on valmistutettu käsityönä Javan saarella.
 

KIINA
Kiinan kansantasavalta sijaitsee Itä-Aasiassa. Kiinan väkiluku on noin 1,4 miljardia ja se on väkiluvultaan maailman suurin maa. Pinta-alaltaan Kiina on maailman kolmanneksi suurin maa. Kiinan huonekalutuotanto on erittäin monipuolista. Thomart tuo maahan Kiinasta mdf –levystä ja Pawlonia puusta valmistettuja tuotteita. Keisaripuun käyttö on ekologisesti turvallista. Tähän sarjaan käytetty raaka-aine tulee Kiinan valtion valvomalta viljelmältä.
 

VIVALDO OY

Hakatie 2, 40900 Säynätsalo

Puh. 014-337 0100

office@vivaldo.fi

Varasto (LGT Logistics OY)

Iso-Paavolankatu 2 A 15520 LAHTI

Copyright © Vivaldo Oy 2017